Hannes Private pasningsordning Farsø

Hannes Private Pasningsordning Farsø

                                                                                                                   
Jeg hedder Hanne Pedersen. Jeg er gift med Orla, vi har fire voksne børn. Vi bor i Farsø i et parcelhus med stor have. I huset har jeg et dejligt legeværelse til mine børn og i haven er der indrettet legeområde, med både store som små udfordringer til børnene.
Jeg har arbejdet som kommunal dagplejer gennem mange år og startede som privat dagplejer d.1/4- 2011 nu Privat Pasningsordning.
Jeg lægger vægt på nærvær og tryghed i mit arbejde med børnene. Møder hvert enkelt barn hvor det er, sætter hvert barn i centrum og samtidig giver det enkelte barn de kompetencer det behøver sammen med andre børn.
I hverdagen prioterer jeg ude leg og fri leg. Det vil sige at vi sagtens kan male, synge, lege, klippe klistre samtidig.......
Vi tager på små ture med madpakker hvor vi gerne selv bager noget til denne.
Vi besøger gerne legestuen en gang ugentlig, hvor vi mødes med andre fra private pasningsordning. I vinterhalvåret går vi til gymnastik hver anden torsdag.
Det vigtigste for mig er at støtte børnene og gøre dem til små selvstændige mennesker.
I privat pasningsordning er der ingen gæstepleje, derfor har jeg fire godkendte vikarer tilknyttet, de kommer alle jævnlig i huset så børnene kender dem. Disse bruges ved sygdom etc.
Du/i er velkommen til at komme og besøge os og se hvad vi laver hos "Hannes private Pasningsordning

Hanne Pedersen
Vestervang 8
9640 Farsø
tlf: 4063 1110

Overskrift 1